Slut med forberedelser, nu starter det!

På skolen summer der i disse uger ekstra meget af liv. Vores musiklinje har virkelig haft en spændende tid med de mange projekter. Læs mere om vores linje på Vandelefterskole.dk/musik-efterskole. Tøj der bliver klippet og syet sammen igen, skruer der bliver boret i, og en masse pensler der bliver svunget frem og tilbage, er de scenarier man har haft størst sandsynlighed for at støde på de sidste par dage. Der er nemlig Musical uge på Vandel Efterskole.
I år arbejder vi på opsætningen af Abba musicalen Mamma Mia og entusiasmen for projektet er i top! I løbet af de sidste par dage har vi arbejdet i forskellige værksteder, hvor vi alle har haft en vigtig rolle og noget at skulle have sagt. Overalt på skolen har der været masser af liv, god stemning og begejstring for de opgaver der er blevet stillet foran os.
Humøret har været højt og smilene på læberne er ikke til at tage fejl af. Tiden som arbejdere på en musical opsætning har været vellykket og vi, eleverne, ser frem til vise resultatet af vores hårde arbejde frem for de mange tilskuere som blandet andet indebærer elever fra Jeg var til efterskolernes dag sammen med, som i løbet af de næste par dage vil komme for at se vores opførelse af musicalen Mamma Mia.

– Malene, elev 10. årgang på V.E