Liv på andre planeter?

Liv på andre planeter?
”Lige siden det gik op for mennesket, at de lysende prikker på nattehimmelen er stjerner som Solen, har folk spekuleret på, om der er liv derude.” Nok det spørgsmål flest mennesker har stilet sig selv.

Meteoritter

En mand ved navn Richard Hoover sagde i 2011 7. Marts at han havde fundet fossiler af liv i 3 meteoritter. Han sagde at der var tegn på blågrønnealger på indersiden af meteoritterne og tegn af kulstof, som er det stof, alle levede organismer har en del af sig i. Men mange sagde ham i mod, at det måske var fra jorden, det var kommet af fordi han ikke skrevet, hvordan de havde behandlet stenen, før de åbnede den.

Hvordan opstår liv?
Andre spekulere på, om der kan dannes organiske stoffer ud fra uorganiske stoffer, og svaret er ja. Der har været flere forsøg med at varme stofferne vand, metan, ammoniak og brint op i en beholder, og når alt var gas ramte de det med lyn så de gik sammen og dannede aminosyrer og sukkerstoffer, samt andre molekyler. Men fra at gå fra molekyler til DNA er der ingen der ved hvordan.

Liv på mars?
Der er forskere, der tror, der en gang har været live på Mars, men at det er uddødt. andre tror, at der måske stadig er noget men under jorden, der er jo nogen gange is på Mars, nogen tror at der måske er vand under jorden.

http://videnskab.dk/miljo-naturvidenskab/var-nasas-liv-i-rummet-historie-en-and

http://www.rummet.dk/solsystemet/mars/liv-pa-mars/liv-pa-mars

http://www.rummet.dk/universet/liv-i-rummet/liv-i-rummet

http://politiken.dk/videnskab/ECE1215580/forsker-jeg-har-fundet-liv-i-rummet/

Skrevet af: Mads Kildal