Om Lone

Der er ikke den ting jeg ikke selv laver

Mit navn er Lone. Jeg er en meget åben og kreativ person. Jeg ser altid efter nye udfordringer for at jeg kan udfolde min kreativitet. Det kan være hjemmelavet brød, kager og tøj. Jeg synes det er meget bekræftende, at gøre tingene selv. Herudover synes jeg også at det er vigtigt at vi passer på vores fremtid, derfor køber jeg altid økologiske dagligvarer. Økokologi er et super godt initiativ til en sundere og renere verden.

Når jeg skal have tiden til at gå, så spinner jeg

Mange af mine ferier går med besøg i udlandet, hos den nærmeste familie. Jeg synes det er vigtigt at holde kontakten, da det trods alt er min familie. Når jeg er hjemme og skal have tiden til at gå, tager jeg ned og spinner. Det er en rigtig effektiv træningsform til at holde sig i god form. Hvis det skal være en lidt lettere træning tager jeg et Zumba hold. Det giver slet ikke det samme. Men jeg synes at det er en rigtig sjovt motionsform.
Hvis jeg ikke gider og træne så laver jeg mine egne smykker. Synes det er super fedt at man kan lave et helt unikt smykke til billige penge. Ved at lave smykkerne selv giver det mig også muligheden for at forny mine smykker meget oftere end hvis jeg skulle gå ud og købe dem i en butik. Når man er ved at hygge med at lave smykker, så kan man ligeså godt sætte en god serie på. Det er nemlig også noget jeg bruger meget af min tid på. Jeg er lidt af den type som aldrig vil have ting stopper. Det er nok også derfor jeg at jeg holder så meget af serier.